Vélemények

Betegeim véleménye fontos számomra! Ha egy kezelés vagy műtét jól sikerül és a beteg elégedetten távozik tőlem, az engem is örömmel tölt el. A következőkben néhány kedves betegem véleményét olvashatják.
 • Szántó Ambrus

  Mikor megtudtam, hogy a látásom helyreállításához szürkehályog műtétre van szükségem, nagyon eluralkodott rajtam az aggodalom. Az előkészületek és a műtét során a Főorvos Úr folyamatosan nyugtatott és biztatott, hogy minden rendben lesz. Erősítette bennem a bizalmamat a műtét sikerében, és megnyugtatott. A műtét jól sikerült. Hálás köszönet a sikeres műtétért, és a segítő, biztató, bátorító támogatásért.

 • Ujvári András, Foktő

  A látásom napról-napra romlott, csak közelre láttam, és homályosan. Felkerestem Marsovszky szemész főorvost, aki szürkehályogot állapított meg, ami műthető. Várólistára kerültem, majd hamarosan megműtött. Pár nap múlva örömmel tapasztaltam, hogy sokkal jobb lett a látásom. Négy hét múlva visszakaptam a tökéletes látásom. Éleslátás, eredeti színek. Nincs többé homály! Köszönöm Főorvos Úrnak, és a kedves, segítőkész ápolóknak a munkáját!

 • Pinsi Józsefné, Kalocsa

  Évekkel ezelőtt homályos látással kerestem fel a Főorvos Urat. Javaslatára mindkét szemet szürkehályogra műtötte. Nagyon pozitív élmény volt a műtét alatt szóló kellemes zene. Megnyugtatóan hatott rám, és így nem féltem a műtéttől.

 • Vörös István

  A szemműtétem során a szekszárdi kórházban csak jó tapasztalatot szereztem. Pontosak, tájékoztatnak, kedvesek. A látásom kiváló. Köszönet érte Dr. Marsovszky László Főorvos Úrnak és a csapatának.

 • Dr. Eltigani A. Magid

  2017-ben műtötte Dr. Marsovszky László főorvos mindkét szememen a szürkehályogot. A műtét következtében jelentősen javult a látásom, semmilyen szövődmény nem lépett fel. Azóta csak olvasáshoz szükséges szemüveget használni. A műtéttel maximálisan elégedett vagyok. Mindenkinek jószívvel ajánlom Dr. Marsovszky László főorvost.

 • Fidler Jánosné, Hajós

  Fidler Jánosné vagyok Hajósról. A Főorvos Úr idén műtötte mind a két szememet. Nagyon jól sikerültek a műtétek. Mindenkinek javasolnám a Főorvos Urat.

Kapcsolat Segíthetek valamiben?

Kérjen időpontot személyes megbeszélésre, kivizsgálásra!